Welcome to GPFans

CHOOSE YOUR COUNTRY

  • NL
  • GB
  • NL
Hamilton klachtenvrij na crash op Monza: "Klaar om verder te gaan"

Hamilton klachtenvrij na crash op Monza: "Klaar om verder te gaan"

F1 Nieuws

15 reacties

Hamilton klachtenvrij na crash op Monza: "Klaar om verder te gaan"

Hamilton klachtenvrij na crash op Monza: "Klaar om verder te gaan"

Lewis Hamilton is klachtenvrij en klaar om verder te gaan na het incident op Monza. Daarnaast verwerpt de Mercedes-coureur de opmerkingen van Red Bull Racing-topman Helmut Marko over dat hij zijn blessures zou overdrijven.

De Grand Prix van Italië kwam voor zowel Hamilton als Max Verstappen vroegtijdig ten einde, nadat de twee voor de tweede keer dit seizoen contact maakten. In de eerste chicane ging het mis, waarna de zevenvoudig wereldkampioen door het achterwiel van Verstappen op zijn helm werd geraakt. Hamilton hield er een stijve nek aan over, maar vertelt inmiddels klachtenvrij te zijn.

Daarnaast verwerpt hij de opmerkingen van Marko. Volgens de man uit Graz voerde zowel Hamilton als Mercedes een show op na de crash in Monza, al kwam hij later enigszins terug op die woorden. "Ik luister niet echt naar waar deze individuen over praten", klinkt het. Het is logisch dat als er een auto op je hoofd terecht komt, je enige vorm van ongemak krijgt."

De man uit Stevenage vervolgt: "Zoals ik al zei: ik voelde wat pijn na de race en toen heb ik gezegd dat ik er naar ging laten kijken. Ik heb na de race met Angela [Cullen, fysiotherapeut] gewerkt tijdens de vlucht en heb er de volgende dag naar laten kijken. Toen hebben we er gedurende de week aan gewerkt. Ik zei niet dat ik dood ging. Natuurlijk was ik mij ervan bewust dat van alles in een milliseconde kan gebeuren. Daarom voelde ik me gezegend omdat ik er zonder zware verwondingen vanaf kwam. We gaan verder."

Wat vinden jullie?
LanceTroll

DE wonderbaarlijke ten-miles-high genezing van "sir" Hamilton

Ik vermoed zo dat hij bij terugkomst in de UK meteen heilig verklaard zal worden

19 3

Reacties (15)

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Inloggen
 

Schrijf een reactie

Reacties (7)

Gravatar
Regular
WC1D
Gravatar
49
767
180
Jun 2021
First Poster
WC1D

O gelukkig...... de 7 voudig wereldkampioen achterwiel aantikken heeft geen paracetamol meer nodig. Helpt ook niet echt bij Niet Aangeboren Hersenschade

Gravatar
Amateur
TyreWhisperer
Gravatar
8
83
22
Aug 2021
TyreWhisperer

Nou ben ik toch echt even in verwarring

Wat je niet hebt kun je toch ook niet beschadigen?

Gravatar
Regular
EJD12
Gravatar
13
21
6
Jul 2021
EJD12

Inderdasd wereldkampioen "achterwiel aantikken". Met zijn auto of met zijn helm; het maakt hem niet uit! Ik ben benieuwd waarmee hij het in de regen in Rusland gaat proberen.

Show all replies (2)
Gravatar
Senior
LanceTroll
Gravatar
192
2345
705
Mei 2021
LanceTroll

DE wonderbaarlijke ten-miles-high genezing van "sir" Hamilton

Ik vermoed zo dat hij bij terugkomst in de UK meteen heilig verklaard zal worden

Gravatar
Senior
f1fan44
Gravatar
62
141
386
Aug 2021
f1fan44

Deze site is echt te triest voor woorden. Wat laten jullie veel toe. Echt beneden alle niveau. Aangeboren hersenschade, opknopen. Kom op zeg, deze lui verbannen van deze site!

Gravatar
Senior
Lando4
Gravatar
99
660
454
Mar 2021
Lando4

Ja zo zijn nou eenmaal sommige mensen. Soms zie ik ook commentaar van mensen dat ik denk van wtf. Maar jullie 2 zijn zelf geen haar beter. Jullie zitten ook hier alleen maar om de boel op de kast te jagen. En dan gaan jullie nu opeens de moraal ridders uithangen. Terwijl jullie hier net zo hard aan mee doen. Dus ssssssstt

Gravatar
Regular
Rhellema
Gravatar
10
39
6
Sep 2021
Rhellema

@F1fan44

Ik ben nog niet zo heel lang op dit forum maar om nou te zeggen dat ik van u enige opmerking van niveau heb kunnen lezen is ook niet echt het geval.

Gravatar
Regular
WC1D
Gravatar
49
767
180
Jun 2021
First Poster
WC1D

Is moeilijk hé..... goed lezen. Er staat heel duidelijk NIET Aangeboren Hersenschade.

Show all replies (3)
Gravatar
Senior
HennyS1947
Gravatar
59
290
146
Sep 2021
HennyS1947

Goh dan heeft het feestje toch een goed effect gehad op je nek ... haha wat een commediant zeg en wat een drama ... trouwens je blonde slavin heeft je toch lekker gemasseerd ... nou dan, wat zeur je dan nog joh ... heb je soms alweer een vies spelletje in gedachten voor in Rusland ? Wat een onuitstaanbaar persoon ben je toch !!

Gravatar
Regular
RobbeP
Gravatar
30
163
183
Jun 2021
RobbeP

Mensen hebben zelfs kritiek op hem als hij zegt dat hij geen klachten heeft. Als hij zegt dat hij klachten heeft krijgt hij kritiek & als hij geen klachten heeft ook. Beetje onsportief vind ik

Gravatar
Senior
Rapper-Dan
Gravatar
80
314
131
Aug 2021
Rapper-Dan

Het spelletje van kindje Hamilton was bijvoorbeeld al duidelijk voorspelbaar. Wetende dat hij door de bewuste uitschakeling van Max de media aandacht naar hem herplaatst moet je wat. Dus klagen van auw dat doet zeer vestigde de aandacht van de media weer naar hem toe, wat de bedoeling is. In alles wil hij eerste zijn,vooral in de media! Deze kiepert moet gewoon weten dat streken van hem gevolgen hebben,ook een weet lk kampioen in bespelen van de media is hij ten top.

Gravatar
Senior
Lullo
Gravatar
102
501
754
Mei 2021
Lullo

Zooo blij dat Hammie in orde is!

Ontdek het op Google Play