BREAKING: Max Verstappen verlengt contract bij Red Bull tot en met 2020!

News


Joas van Wingerden

BREAKING: Max Verstappen verlengt contract bij Red Bull tot en met 2020!

De grootste verrassing van vandaag: Max Verstappen tekent bij! De Nederlander heeft zijn contract met Red Bull Racing verlengd en zal tot en met 2020 voor de Oostenrijkse renstal rijden.

De komende drie seizoenen blijft Max Verstappen voor Red Bull Racing rijden. Dat is zojuist bekendgemaakt. Red Bull zegt erg verheugd te zijn over de verlengde samenwerking en 'is net zo hongerig naar succes' als Max. Verstappen over de verlenging: "Red Bull heeft me altijd laten zien dat ze in me vertrouwen. Het begon toen ze me uitnodigden om voor ze te komen rijden als 16-jarige en daarna in de Formule 1 lieten beginnen op mijn 17e, om uiteindelijk voor Red Bull Racing te rijden. Daar had ik gelijk een droomstart met dit team."

Max vervolgt: "Ze hebben altijd achter mij en mijn ambitie gestaan en ik weet dat we die ambitie delen. Hun steun (...) is altijd 100 procent geweest. Ik ben erg blij om me langer te verbinden aan Red Bull Racing en kijk uit naar de jaren die nog komen!" aldus een enthousiaste Verstappen op de website van Red Bull.

Ook Christian Horner is in zijn nopjes: "We zijn erg blij dat Max akkoord is gegaan om zijn contract te verlengen. We hebben een geweldige start gehad in Spanje vorig jaar en Max is sindsdien alleen maar gegroeid. Hij is een pure racer met een een zeldzaam instinct voor wat nodig is op dit niveau. Verder heeft hij een sterke arbeidsethos en een volwassen aanpak die zijn leeftijd niet verraadt. Max heeft het volste recht om hongerig te zijn naar succes en we kijken ernaar uit om samen met hem op jacht te gaan naar het wereldkampioenschap.

Ontdek het op Google Play