Brendon Hartley: 'Ik was te druk om de bruiloft te plannen'

News


Joas van Wingerden

Brendon Hartley: 'Ik was te druk om de bruiloft te plannen'

Toro Rosso-coureur Brendon Hartley trad gisteren in het huwelijk met zijn verloofde, Sarah. Hartley vertelde vooraf aan de Nieuw-Zeelandse Herald al het één en ander over zijn bruiloft. Zo had hij 'een mooi excuus' om er niet te veel voor te hoeven plannen.

Op Waiheke Island, vlak voor de kust bij de Nieuw-Zeelandse plaats Auckland, gaven Brendon Hartley en Sarah Wilson elkaar gisteren het jawoord. De goedlachse Toro Rosso-coureur begint het jaar waarin zijn Formule 1-avontuur echt gaat beginnen al goed! Hartley legde vooraf al uit aan de Nieuw-Zeelandse pers, dat het een bescheiden ceremonie zou worden: "We zijn niet zo traditioneel, we vinden het vooral leuk om lekker met de vrienden en familie te zijn. We hebben wat vrienden uit Europa uitgenodigd en ik denk dat die wel blij zullen zijn met een goed excuus om helemaal naar Nieuw-Zeeland te gaan!" Eén van de bekende aanwezigen was Red Bull Racing-coureur Daniel Ricciardo, die vanuit Australië afreisde naar het buurland.

"Ik was niet echt betrokken bij het plannen van het geheel, want ik had het veel te druk. Dat was wel een mooi excuus," aldus Hartley, die richting het einde van het jaar ineens alsnog in de Formule 1 aan de slag kon. Met het nieuwe Formule 1-seizoen in de aantocht, heeft hij ook niet echt veel tijd om op een uitgebreide huwelijksreis te gaan. "We zullen nu een paar dagen met onze vrienden spenderen en ik zal wat tijd op mijn mountainbike doorbrengen."

Ontdek het op Google Play