Ecclestone haalt uit naar F1-eigenaren: "Ze hebben nog niets bereikt"

News


Léon le Comte

Ecclestone haalt uit naar F1-eigenaren: "Ze hebben nog niets bereikt"

In een interview met SonntagsBlick zegt Bernie Ecclestone te genieten van zijn leven zonder verplichtingen. Ecclestone is nu meer dan een jaar weg in de top van de Formule 1.

Ecclestone laat weten nog nooit zo gelukkig te zijn geweest in zijn leven. Ook de huidige Formule 1 komt aan bod in het interview. De voormalige baas van de Formule 1 zou graag wat meer drama zien in de Formule1. Hij is dan ook blij met coureurs als Max Verstappen en Sebastian Vettel. "Vroeger bestormden alle coureurs mijn camper wanneer ze een probleem hadden."

Volgens Ecclestone werkt de huidige samenstelling van de directie niet. De Formule 1 heeft een alleenheerser nodig, vindt Ecclestone. "Democratie hoort niet thuis in de Formule 1. Dat zullen de huidige eigenaren vrij snel gaan merken. Ze hebben nog niet bereikt", aldus de Brit.

Ook vertelt Ecclestone wie hij de beste coureur aller tijden vindt. "Voor mij was Alain Prost de beste coureur aller tijden. Met een beetje meer geluk zou hij zes wereldtitels hebben gewonnen."

Ontdek het op Google Play