Martin Garrix over Verstappen: "Max is gewoon lekker nuchter"

News


Léon le Comte

Martin Garrix over Verstappen: "Max is gewoon lekker nuchter"

Martin Garrix bezocht afgelopen weekend de Grand Prix van Abu Dhabi. Zijn goede vriend Max Verstappen leidde de DJ rond over de paddock. Ook was er nog even tijd voor een dubbelinterview met Jack Plooij van Ziggo Sport.

Max Verstappen en Martin Garrix hebben veel overeenkomsten met elkaar. Ze reizen allebei in korte tijd de hele wereld rond en zijn op jonge leeftijd al wereldberoemd. Dat de twee het goed kunnen vinden met elkaar blijkt wel uit het interview met Ziggo. Zo had Verstappen een klein cadeau voor de DJ in petto. Hij kreeg van de Red Bull-coureur een helm, omdat Garrix zijn rijbewijs nog niet heeft. Plooij vroeg aan Garrix wanneer hij denkt het rijbewijs binnen te halen. Door het drukke reisschema is dat een lastige opgave. "Ooit, op een dag. Ik ben er de afgelopen twee à drie jaar nog niet aan toegekomen. Je reist gewoon zoveel dat het nog moeilijk is om dingen ernaast te doen."

Martin Garrix keek zijn ogen uit in de pitbox van Red Bull. Voor Verstappen geldt hetzelfde wanneer hij naar een concert van de jonge DJ kijkt. "Voor mij is het hetzelfde. Ik snap er ook helemaal niets van." De reden dat Garrix graag naar Verstappen mag kijken komt door het karakter van de Limburger. "Wat ik zo tof vindt: Max is gewoon lekker nuchter. En dat is belangrijk."

Ontdek het op Google Play