Vettel geeft zich niet gewonnen: "Misschien kunnen we wel winnen"

News


Léon le Comte

Vettel geeft zich niet gewonnen: "Misschien kunnen we wel winnen"

De Mercedessen waren dominant in de kwalificatie en starten morgen op de eerste startrij. Voor Sebastian Vettel zal het een hels karwei worden om te vechten voor de overwinning. Maar hij geeft zich nog niet gewonnen.

Vettel was vanmiddag een halve seconde langzamer dan Valtteri Bottas. Volgens de coureur van Ferrari zullen de verschillen tijdens race kleiner zijn. Of dat genoeg is om Mercedes voorbij te gaan zal moeten blijken. Vettel geeft de Ferrari in ieder geval een kans. "Onze snelheid in de lange runs was goed. Tijdens de race zouden we er een stuk korter op moeten zitten. Inhalen is hier niet makkelijk maar niet onmogelijk. We gaan het zien", aldus de coureur van Ferrari tegenover Motorsport.com.

De Duitser hoopt dat Ferrari morgen het seizoen nog een beetje glans kan geven. De Italiaanse renstal heeft de nodige tegenslagen gehad dit seizoen. "We willen dit seizoen op een goede manier afsluiten. We willen een Ferrari op het podium krijgen. Misschien kunnen we wel winnen", besluit Vettel.

Ontdek het op Google Play