Romain Grosjean reageert op middelvinger Ricciardo: 'Het was donker'

News


Joas van Wingerden

Romain Grosjean reageert op middelvinger Ricciardo: 'Het was donker'

Romain Grosjean en Daniel Ricciardo hadden een 'momentje' in de tweede vrije training. Ricciardo ergerde zich dermate aan Grosjean, dat hij een middelvinger uit de cockpit omhoog stak. Grosjean stelt dat hij die niet heeft gezien.

Tijdens de tweede vrije training reed Red Bull Racing-coureur Daniel Ricciardo vlak achter Haas-coureur Romain Grosjean. Op een zeker moment wilde Grosjean was ruimte laten vallen voor zich om aan een snelle ronde te beginnen, maar daarmee zat hij Ricciardo flink in de weg. De Australiër was al bezig aan een snelle ronde op de ultrasofts, toen hij in de laatste bocht gehinderd werd door de steeds langzamer rijdende Grosjean. Een middelvinger van Ricciardo was het gevolg. Ricciardo gaf na afloop aan dat die reactie kwam 'door het heetst van de strijd' en grapte dat zijn vinger per ongeluk van het stuur gleed.

Via Twitter liet Ricciardo al aan Grosjean weten dat het 'niet was wat het lijkt', waarop Grosjean reageerde dat hij het niet heeft gezien, vanwege het donker. Hoe dan ook, het lijkt erop dat de twee wel kunnen lachen om het gebeurde!

Ontdek het op Google Play