Daniel Ricciardo: 'Ik had een gekneusde vinger'

News


Joas van Wingerden

Daniel Ricciardo: 'Ik had een gekneusde vinger'

Tijdens de tweede vrije training kwamen Red Bull Racing-coureur Daniel Ricciardo en Haas-coureur Romain Grosjean iets te dicht bij elkaar. Grosjean zat Ricciardo in de weg, in de laatste bocht van het circuit. Ricciardo verklaart wat er gebeurde.

Het was het gesprek van de middag; de middelvinger van Daniel Ricciardo. Tijdens de tweede vrije training werd de Australiër gehinderd door Romain Grosjean en daar was Ricciardo absoluut niet blij mee. De dikke vinger kwam tevoorschijn uit de cockpit en een boze Ricciardo deed zijn beklag over de boordradio. Na afloop reageerde hij, zoals vaak, met een grapje op het incident: "Ik had een gekneusde vinger!" Ricciardo grapte verder dat zijn vinger van het stuur gleed door een momentje overstuur. "Zijn actie was wel echt onnodig," zei hij over Grosjean. De middelvinger was een reactie 'in het heetst van de strijd' volgens Ricciardo.

Via Twitter kwam de teamgenoot van Max Verstappen al even terug op het moment met Grosjean. Hij gaf in een tweet aan dat het allemaal gewoon koek en ei is tussen hem en de Fransman:

Ontdek het op Google Play