Deze heren schuiven aan bij de persconferenties in Brazilië

News


Joas van Wingerden

Deze heren schuiven aan bij de persconferenties in Brazilië

Uiteraard wordt er in de aanloop naar de Grand Prix van Brazilië weer een stel coureurs en teambazen voor de microfoon geroepen. De FIA heeft bekendgemaakt wie dat zijn.

Het eerste persmoment zal vrijdag plaatsvinden om 14:00 uur Nederlandse tijd. De aanwezigen zijn Lance Stroll, Marcus Ericsson en Felipe Massa. Die laatste krijgt uiteraard de kans om zijn vertrek verder mondeling te verklaren en in zijn thuisland ongetwijfeld nog even een woordje richting zijn fans te doen.

Het tweede drietal, wederom coureurs, bestaat uit Esteban Ocon, Brendon Hartley en Kimi Räikkönen. Daarbij zal Brendon Hartley waarschijnlijk ingaan op zijn eerste twee races en zijn uitvalbeurt. De Nieuw-Zeelander werd in Mexico geplaagd door pech met de Renault-motor van zijn Toro Rosso, waardoor hij de finishlijn uiteindelijk niet bereikte.

Tot slot schuiven er zaterdag ook nog vier chefs aan voor een persconferentie. Die begint om 19:00 uur Nederlandse tijd, met als aanwezigen Paddy Lowe (Williams), Frederic Vasseur (Sauber), Yusukue Hasegawa (Honda) en Franz Tost (Toro Rosso). Ongetwijfeld geven Lowe en Vasseur daarbij verder verduidelijking over de stoeltjeswissels bij hun teams. Dat Hasegawa en Tost aanwezig zijn, duidt erop dat er iets besproken gaat worden over de samenwerking tussen Toro Rosso en de Japanse fabrikant.

Ontdek het op Google Play