VIDEO: Verstappen vecht met Räikkönen en Vettel tijdens GP USA 2015

News


Jeen Grievink

VIDEO: Verstappen vecht met Räikkönen en Vettel tijdens GP USA 2015

Volgend weekend staat de Grand Prix van de Verenigde Staten weer op het programma. Vorig jaar was dat een weinig succesvolle race voor Max Verstappen, want vlak na zijn pitstop viel hij uit met motorproblemen. Het jaar daarvoor, nog in dienst van Toro Rosso, ging het de Nederlander een stuk beter af. Hij vocht bijvoorbeeld mooie duels uit met Kimi Räikkönen en Sebastian Vettel.

Max Verstappen in dienst van Toro Rosso, het lijkt alweer een eeuwigheid geleden. Toch reed hij een deel van het vorige seizoen nog voor het opleidingsteam van Red Bull. Ook het jaar ervoor reed de destijds piepjonge Nederlander nog voor het kleine broertje van Red Bull Racing. Toen stond wederom de Grand Prix van Amerika op het programma. De race werd destijds verreden onder natte omstandigheden en dan komt Verstappen goed uit de verf. Hij vocht zich vanaf de achtste startplek naar voren en finishte uiteindelijk net buiten het podium als vierde.

Tijdens de rit op Austin raakte hij in gevecht met de Ferrari's van zowel Sebastian Vettel als Kimi Räikkönen. Onderstaande beelden laten de duels zien vanuit de onboard-camera van de Finse Ferrari-coureur.

Ontdek het op Google Play