Williams: 'Erg onder de indruk van Kubica'

News


Joas van Wingerden

Williams: 'Erg onder de indruk van Kubica'

Hoewel Williams voor Sergey Sirotkin heeft gekozen als nieuwe vaste coureur, zijn er ook veel lovende woorden gericht aan Robert Kubica. De Pool komt komend seizoen voor het team in actie als reserve- en ontwikkelingscoureur. Claire Williams en Paddy Lowe drukken hun bewondering voor de terugkeer uit.

In het officiële commentaar op de keuze voor Kubica als reservecoureur, legt Claire Williams uit: "Het verheugt me om aan te kondigen dat Robert als reserve- en ontwikkelingscoureur voor het seizoen 2018 bij Williams zal gaan werken. Iedereen bij Williams is enorm onder de indruk van wat hij heeft bereikt en het is een grote verdienste voor zijn karakter en toewijding om terug te keren in de Formule 1. We zijn verheugd om onze relatie met Robert voort te zetten en kijken ernaar uit om dit seizoen met hem samen te werken. "

Paddy Lowe, de technische chef van Williams, voegde daaraan toe: "In de eerste plaats willen we Robert feliciteren met wat hij tot nu toe heeft bereikt. Om zijn fysieke beperkingen te overwinnen, opnieuw in vorm te komen en opnieuw een Formule 1-auto te besturen is een opmerkelijke prestatie en één die weinigen als mogelijk beschouwden."

Ontdek het op Google Play