Download
Download de app!
De meest volledige Formule 1 applicatie van Nederland.

Pérez vergat portemonnee bij Horner thuis: 'Belde me een paar dagen later op'


1 reactie

Sergio Pérez heeft op de website van Red Bull wat interessante feiten en leuke anekdotes verteld. Zo vertelde hij onder andere dat hij vlak na zijn aanstelling bij Red Bull zijn portemonnee bij zijn nieuwe baas was vergeten en er pas in Mexico achterkwam. Oeps!

Show Player

Aan het einde van 2020 werd bekendgemaakt dat Pérez de overstap zou gaan maken naar het team van Red Bull Racing. De Mexicaanse coureur werd in Milton Keynes ook direct met open armen ontvangen. Pérez werd vervolgens uitgenodigd voor een diner, en aansluitende meeting, in het huis van Horner. Het was echter zo gezellig, dat Pérez per ongeluk iets belangrijks achterliet in het huis van de Red Bull-teambaas.

Goed voor de portemonnee

​"Ik had een meeting met Christian en vloog vrijwel direct daarna weer terug naar Mexico", zo vertelt Pérez."Een paar dagen later belde Christian me op, om me te laten weten dat ik mijn portemonnee achtergelaten had", vervolgt hij. "Ik had het ook gewoon niet doorgehad. Maar het was ergens wel goed", grapt Pérez. "Ik zou hem een tijdje niet meer zien, dus zo kon ik in ieder geval geen geld uitgeven. Dus dat liep eigenlijk wel goed af."

Weinig bagage

Daarnaast benadrukt Pérez dat hij sowieso niet zo moeilijk is wat betreft zijn bagage. "Als ik naar een race ga, neem ik eigenlijk alleen mijn paspoort en telefoon mee. Ik had vroeger een trainer die altijd zei: "Portemonnee, telefoon, paspoort en **** de rest. Zolang ik dat heb, gaat alles goed", aldus Pérez.