Max Verstappen: "Win liever 100 GP's gratis, dan dat je 100 miljoen op de bank hebt staan"

News


Léon le Comte

Max Verstappen: "Win liever 100 GP's gratis, dan dat je 100 miljoen op de bank hebt staan"

Waar veel mensen dachten dat Max Verstappen na 2018 de overstap zou gaan maken naar Ferrari of Mercedes, kwam gisteren het verassende bericht naar buiten dat de Nederlander zijn contract bij Red Bull heeft verlengd. In gesprek met Olav Mol van Ziggo Sport reageerde Verstappen op zijn contractverlenging.

Olav Mol vroeg zich hardop in het gesprek af wat de doorslag heeft gegeven om door te gaan bij Red Bull. Bij Ferrari en Mercedes zou hij bijvoorbeeld veel meer kunnen verdienen en misschien ook wel een betere auto krijgen. Verstappen gaf aan dat de vooruitzichten goed zijn bij Red Bull. "Ik geloof in het team. Natuurlijk, dit jaar is moeilijk geweest. Niet hoe ik het wilde. Aan de andere kant zijn we wel heel hard blijven werken om het te verbeteren. Op dit moment zie je dat we over een heel goed chassis beschikken. Ik geloof dat we als zo door blijven gaan volgend jaar heel competitief zijn."

Het grote geld in de Formule 1 is maar een bijzaak voor Verstappen."Dat hoort er nu eenmaal bij in de Formule 1, maar ik wil winnen. Ik win liever 100 GP's gratis, dan dat je niks wint en 100 miljoen op de bank hebt staan", aldus Max Verstappen.

Bekijk hieronder het volledige interview dat Olav Mol had met Max Verstappen.

Ontdek het op Google Play